BESTEMMINGEN MEERDAAGSE REIZEN

Bent u lid van een tuinclub, tuinvereniging of andere organisatie en wilt u een mooie dagtocht maken naar de meest bijzondere tuinen van Nederland en omstreken? De Tuinreisclub stelt graag een compleet op maat georganiseerde reis voor u samen. De wensen en behoefte van de groep staan voor ons centraal.

Ontdek hieronder enkele, door ons samengestelde reisideeën. Mocht u meer informatie wensen over een bepaalde reis neem dan gerust contact met ons op via de bijgevoegde knop, meer informatie. 

Weinheim

Hoogtepunt van deze reis is een bezoek aan de Hermannshof  in Weinheim. Er wordt hier geëxperimenteerd met plantencombinaties waarbij sinds 2002 ook de prairieplanten mee worden genomen. Je kunt hier meer dan 2500 plantensoorten leren kennen. Voorts bezoeken we de tuin van  het Schloss Schwetzingen en op de eerste en laatste dag 2 tuinen op de weg naar en van Weinheim. Deze reis moet bij voorkeur na half juli worden gemaakt.

Noord Duitsland

Het Ammerland is bekend om zijn Rhododendrons. Combineer deze mini-vakantie met een bezoek aan een tuin zoals Moorriem en een bezoek aan Bad Zwischenahn waar niet alleen veel te zien is op tuingebied in het Park der Gärten maar ook veel cultuur in het vrij te bezoeken Openluchtmuseum aan de rand van het centrum.
Voor de Rhodo’s moet deze reis in de tweede helft van mei worden gemaakt. Voor een meerdaags bezoek aan andere tuinen in deze omgeving kan het uiteraard ook later in het jaar.

Please reload