• Gerda Faaij

Benieuwd naar hoe ik verrast werd met een privéconcert?

Bijgewerkt: 16 mei 2018

De aangename zomerse temperatuur was uitermate geschikt voor een bezoek aan de Zeeuwse Bloembollenroute. Ik ben vrijdag bijtijds vertrokken om naar het westen van het land te reizen. Twee dagen volop genieten van een explosie aan kleuren en geuren! Wat wil een tuinfanaat als ik nog meer!


Naast de bloembollen, die tijdens deze trip uiteraard centraal stonden, ben ik enthousiast geworden van de aandacht die aan de tuinen wordt geschonken, de diversiteit aan tuinen en de orignele tuindecoraties.


Niet geheel onbelangrijk om te vermelden is de hartelijke ontvangst door de diverse tuineigenaren. Vol passie en aandacht voor groen en tuinieren. Met als klap op de vuurpijl... het privéconcert door Johan Daamen in The Rose Garden. Genieten geblazen!


The rose garden

Toen ik hierna dacht het hoogtepunt van de reis ervaren te hebben, viel mijn oog op een romantische sprookjeslocatie, het Maluslaantje in de Hazelhof in Rijsbergen.

Een zonovergoten weekend, vol lieve mensen, schitterende bloemen en planten.  Hier is mijn hart sneller van gaan kloppen!


Uiteraard heb ik deze twee dagen ook vastgelegd

(een stuk of 150 foto's ;-))

Hieronder een collage van al het schoon!Fleurige tuingroet Gerda Faaij


* Benieuwd naar ons nieuwste reisaanbod? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief via www.tuinreisclub.nl/nieuwsbrief