tuinreisclub-bloem
tuinreisclub-spreuk
20160521-DSC_6365-1

"THE WORLD IS OUR PLAYGROUND."

ONTDEK & LAAT U INSPIREREN

De Tuinreisclub ontdekt jaarlijks nieuwe privétuinen en evenementen en voorziet vele tuinliefhebbers van een prachtige en inspirerende tuinreis. 

Zowel o.a. Groei & Bloei afdelingen, tuinclubs als verenigingen laten de organisatie van een reis graag aan ons over. 
De Tuinreisclub organiseert zo, in samenspraak, een compleet verzorgde reis van A tot Z. 
Comfortabel vervoer, deskundige reisleiding en persoonlijke aandacht zorgen voor een onbezorgde dag genieten! Uiteraard bezoekt u bijzondere tuinen die die zorgen voor een verreikende belevenis.

 

Hieronder vindt u een aantal mogelijkheden waar we alvast onderscheid hebben gemaakt tussen dagtochten en de meerdaagse reizen. Dit zijn geen vastgestelde reizen! De reisdatum en het programma kunnen nog geheel naar wens worden aangepast. Indien een bestemming u aanspreekt en u meer informatie wenst over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. 

Heerlijk een dagje genieten van evenementen waaronder Beervelde en FleurAmour of een bezoek brengen aan privétuinen waar u anders niet komt?
Bekijk ons overzicht dagtochten.

Een paar dagen op stap met de Tuinreisclub voelt als een mini-vakantie. Alles is geregeld en u hoeft alleen maar te genieten. Bekijk ons overzicht meerdaagse reizen voor meer inspiratie.